Interactief platform op verpakkingsevent Empack Relatiedagen in september

Empack Relatiedagen is het netwerkevent dat op 20 en 21 september 2017 tegelijkertijd met Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Evenementenhal Hardenberg plaatsvindt. Ter voorbereiding op het event wordt een online ‘Ask the expert’ platform opgezet waarop prangende verpakkingsvragen kunnen worden voorgelegd.

Het event biedt gelegenheid om professionals te spreken uit verschillende disciplines: verpakken, verpakkingen, verzenden, technologie toegespitst op verpakken en de voedings- en zuivelindustrie. Voorafgaand aan de vakbeurs wordt exposanten op het ‘Ask the expert’ platform reeds de gelegenheid geboden online de verpakkingsvraagstukken te bekijken. Tijdens het event worden er verschillende zogeheten speeddate-sessies gehouden waarin de belangrijkste verpakkingsuitdagingen van bezoekers aan bod komen.
Tijdens de Empack Relatiedagen kan er worden genetwerkt tussen exposant en potentiële klant, maar ook tussen verpakkingsprofessionals onderling. Zij komen op 19 september op een sportieve manier met elkaar in contact op een golf business event in de omgeving van Hardenberg.
De twee daaropvolgende dagen zijn bezoekers welkom op het event, ook bezoekers van de Technische Industriële Vakbeurs.