Over ons

Meat&Co is het vakblad voor eiwitproducenten. Meat&Co verschijnt in 2018 acht maal en gaat in een oplage van ongeveer 5.000 exemplaren naar foodproducenten in Nederland en Vlaanderen.

Meat&Co. is een uitgave van Copray Communicatie & Media uit Nijmegen. Heidi Copray (eigenaar, uitgever) en Norbert van der Werff zijn de gezichten van Copray Communicatie & Media.

In opdracht van diverse klanten realiseren wij bovendien folders, boeken, leaflets, nieuwsbrieven, company magazines en brochures, die precies aansluiten bij hun product en specifieke doelgroep.

Voor meer informatie over kunt u contact opnemen met Heidi Peters via 024-2069527 of heidi@copraycommunicatie.com.

Vaktijdschrift
Meat&Co.

Vaktijdschrift Meat&Co is hét vaktijdschrift voor foodprodu-centen. Specifiek gericht op het management, dat betrokken is bij de productie, de verwerking en de verkoop van alle denkbare voedingsmiddelen van dierlijke en plantaardige oorsprong.

Versmagazine
Top&Vers

Inspiratiemagazine Top&Vers informeert ambachtelijke foodspecialisten over bijzondere producenten en hun producten, alsmede over aansprekende foodconcepten in binnen- en buitenland.

Surf voor meer info naar www.topvers.nl.

Publicaties voor diverse opdrachtgevers

De gezichten achter Copray Communicatie & Media

© Copyright - Meat & Co