Vleesactiviteiten Bidfood naar Meatstreet (Farm Fresh Groep)

De Farm Fresh Groep, bekend met haar gespecialiseerde vleesbedrijven Prime Meat uit Beverwijk, Lebouille uit Born en Strogoff uit Schagen, neemt de vleesactiviteiten onder de naam Meatstreet van horecagroothandel Bidfood (voorheen: Deli XL) over. Tegelijk gaat Farm Fresh als gehele organisatie verder onder de naam Meatstreet.

De naam Meatstreet is begin dit jaar door Bidfood op de Horecava geïntroduceerd als gespecialiseerd vleesleverancier met een duidelijke kwaliteitsvisie, waarbij ‘terug naar het ambacht’, ‘werken met passie’ en het ‘delen van vakkennis’ centraal staan.
De vleesbedrijven van Farm Fresh gaan over op de nieuwe, gezamenlijke naam Meatstreet. Hiermee komen de namen ‘Farm Fresh’, ‘Prime Meat’ (Beverwijk), Lebouille’ (Born) en ‘Strogoff’ (Schagen) te vervallen.
Volgens Klaas Eppenga, algemeen directeur Farm Fresh ,,zetten wij de volgende stap in de ontwikkeling van ons bedrijf als vleesspecialist in de foodservice markt. Het geeft ons de kans om ons nog verder door te specialiseren en bovendien ons assortiment nog completer te maken. Ook met de keuze om als organisatie verder te gaan onder de naam Meatstreet kunnen we nog meer inhoud geven aan ons streven de meest complete horecaslager van Nederland te zijn”.
De productieactiviteiten van Meatstreet in Ridderkerk zijn vanaf heden geïntegreerd in de productielocatie te Schagen.