meat industry profile

Wij maken ons vakblad het liefst in verbinding en partnerschap met onze relaties. Wij denken dat het de inhoud van ons blad ten goede komt wanneer wij voor input vaker een beroep doen op onze adverteerders, die immers vaak ook de positie van adviseur innemen. Daarom introduceren wij meat&company, ons partnerplan. U krijgt op deze website uw eigen pagina met uw meat industry profile pagina, een pakket van advertenties, banners en artikelen in het vakblad, de nieuwsbrieven en op deze website en wij zullen u enkele malen per jaar benaderen voor uw nieuws, mening of visie op een vraagstuk in onze industrie. Al deze nieuwsberichten en artikelen plaatsen wij vervolgens op uw meat industry profile.

adverteren in meat&co

meat&co is het vakblad voor eiwitproducenten. meat&co verschijnt in 2018 acht maal en gaat in een oplage van ongeveer 5.000 exemplaren naar foodproducenten in Nederland en Vlaanderen. Naast de papieren uitgave is er de website meat-co.nl, de wekelijkse meat&co digitale nieuwsbrief, het twitteraccount Twitter @MeatCo1 en de LinkedIn-pagina meat&co

Een breed analoog en digitaal platform dus, waarmee wij de producenten in Nederland en in Vlaanderen bereiken. Producenten van vlees, vleeswaren, snacks, maaltijden, kip, salades en overige producten van dierlijke en plantaardige eiwitten.

Wilt u informatie over adverteren, download dan de mediakit.


Op de hoogte blijven
van de laatste vaknieuwtjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Uw aanmelding hebben wij ontvangen.
Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail waarin u uw inschrijving kunt bevestigen.