×

News

Deze week ligt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat&Co op de deurmat. De coverstory in deze uitgave gaat over een nieuw deurgreepsysteem van Schmersal Nederland. In de subcover vertelt Rick …

Tijdens de jaarvergadering van de COV op 11 april jl. te Nieuwegein werd bekend gemaakt dat Frans van Dongen (Director International Affairs) gaat genieten van zijn welverdiend pensioen. Dit na …

Ladessa, toonaangevend Nederlandse producent van filet américain en spreads, heeft recent faillissement moeten aanvragen als gevolg van aanhoudende financiële uitdagingen, toenemende …

Vijf kandidaat-Europarlementariërs kruisten de degens tijdens de Openbare ledenvergadering van de COV op 11 april. In Nieuwegein lichtten ze hun positie in Europese politieke veld toe en gaven ze …

Meer dan 1.200 wetenschappers wereldwijd hebben het afgelopen jaar hun handtekening gezet onder The Dublin Declaration. Deze verklaring is bedoeld om wetenschap leidend te laten zijn in het …

Na twee jaar geleden te zijn gestart met een keten van biologisch rundvlees uit Nederland, startten onlangs slagerijen van De Groene Weg met de verkoop van biologisch rundvlees uit eigen regio. …

Cibus Nexum, onafhankelijke partner in voor Food Contract Manufacturing en Innovatie, is trots om zijn samenwerking met GrowinCo aan te kondigen. Met dit partnerschap wordt een strategische alliantie …

'Voedingsbedrijven nemen te weinig verantwoordelijkheid voor eerlijke productieketens.' Dat stelt Ceel Elemans, sector specialist Food bij ING Sector Banking, naar aanleiding van nieuwe EU- …

De internationale voedingsmiddelenvakbeurs SIAL Paris viert van 19 t/m 23 oktober haar 60ste verjaardag. Dit topevenement voor de sector, aan de noordzijde van Parijs, biedt een unieke kans voor …

Dit jaar pakt De Koningh Coding | Labeling | Inspection op de Empack op 9, 10 en 11 april 2024 in de evenementenhal in Gorinchem wederom groots uit. Zoals altijd geeft de codeerspecialist u op de …