Copray

 Diviande heeft in Veenendaal een nieuw pand in gebruik genomen. De vleesverwerker heeft na ruim 25 jaar Twello verlaten. 

Zo’n anderhalf jaar geleden werd besloten tot nieuwbouw om te kunnen groeien, kwaliteit te kunnen blijven leveren en de relaties ook in de toekomst goed te kunnen bedienen, zo stelt Diviande. Het pand is duurzaam gebouwd volgens BREEAM-NL eisen.

De nieuwe locatie beslaat een vloeroppervlakte van bijna 8000 m2. Daarmee heeft Diviande nu dubbel zoveel ruimte. De productiefaciliteit is uitgerust met diverse speciale productieruimtes voor onder andere high care, convenience en halal producten.

Experience centre

Er is ook een experience centre waar Diviande klanten haar productieproces, verpakkingswijzen en merken kan tonen. Zo staan er kleinere versies van de machines die in de productiefaciliteit worden gebruikt en is er een winkelopstelling gemaakt.

Diviande

Diviande houdt zich onder meer bezig met het portioneren, bewerken, verpakken en invriezen van vlees, vleesproducten, carpaccio’s en maaltijdcomponenten. De onderneming levert aan retail, horeca, cash en carry en leisure markt in binnen- en buitenland. Het bedrijf is gespecialiseerd in diepgevroren producten, maar levert ook vers voorverpakt vlees. Naast private label gemaksconcepten voert Diviande eigen merken zoals Portionfrost, Passion for Meat en The Meatlovers.