Copray

De Duitse vleesfabrikant Tillman’s presenteerde op de beurs PLMA’s World of Private Label, op 29 en 30 mei in RAI Amsterdam, de single spare rib en verschillende andere nieuwe producten.

De single spare rib is een enkele sparerib, waardoor de snack omgevormd is tot finger food. De single spare rib is ook aantrekkelijk voor mensen die niet van grote stukken vlees houden, legt key accountmanager Marius Glaubitz van Tillman’s Convenience uit. Hij stelt dat de enkele rib er nog steeds uitziet als spare ribs en dus aantrekkelijk oogt. De snack kan worden bereid in zowel de oven als de magnetron.

Miniroll van gehakt 

Een ander nieuw product is de cevapcici-achtige diepgevroren miniroll (zie foto onder). “Die bevat verse kruiden en die zijn veel krachtiger en hebben een veel intensievere smaak dan gedroogde kruiden”, legt Glaubitz uit. Het assortiment bestaat uit drie smaken: een Mediterraanse  met varkensvlees, een Aziatische met kippenvlees en een Oriëntaalse met rundvlees.

Tv-box

De diepgevroren kipballetjes, kipnuggets en chicken wings zijn niet nieuw, maar wel de tv-box met de combinatie van de drie snacks. Ze kunnen samen in twee minuten worden opgewarmd in de magnetron. De verpakking van 650 gram bevat naast de snacks ook twee dipsauzen.

meat&co