Copray

Multipond toont op de Anuga Foodtec in Keulen en op de Empack in Utrecht onder meer de nieuwe Multipond Fresh Food multihead weger met gepatenteerd 3D-camerasysteem Argus.

Multipond heeft met de MP16-3800-2500-J multihead weger een optimale oplossing ontwikkeld voor de fresh food industrie, zo stelt het bedrijf.

Fresh Food profiel

De multihead weger is uitgevoerd met het gepatenteerde Fresh Food profiel, zodat plakkerige producten optimaal verwerkt kunnen worden. De amplitude van de doseergootjes is aanzienlijk verhoogd, zodat moeilijke producten beter getransporteerd kunnen worden.

Argus 3D-camerasysteem

De Multipond is tevens uitgevoerd met het gepatenteerde Argus 3D-camerasysteem. De twee camera‚Äôs en 3D software maken een voortdurende diagnose van de productstroom boven op de Multipond. Eventuele productophopingen of 'gaten' in de belegging op de Multipond worden vroeg herkend. Op basis hiervan corrigeert de software automatisch de productstromen.

Multipond  is op de Anuga FoodTec, van 20 tot en met 23 maart in Keulen, te vinden in hal 7.1 op stand C88/D89 en op de Empack, van 10 tot en met 12 april in Jaarbeurs Utrecht in hal 1 op stand B108.