×

Van Uhm Pakt Uit: driedaagse beurs in Borne

Maandag 15 augustus 2022
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Onder de noemer ‘Van Uhm Pakt Uit’ opent familiebedrijf Van Uhm op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 september de deuren voor een beurs op het hoofdkantoor aan De Bieffel 3 in Borne. “Onze locatie in Borne toveren wij deze dagen om tot dé gezelligste driedaagse beurs in de foodprocessing industry”, laat eigenaar Stephen van Uhm weten.
 
“Je krijgt een uniek kijkje in onze keuken en bent van harte welkom om al onze prachtige machines te ontdekken. Ons team van professionals staat klaar voor al je vragen en we laten je ons gehele aanbod aan machines voor de voedselverwerkende industrie zien in onze ruim 1.000 m2 aan beursoppervlakte”, vervolgt hij. Van Uhm, dat dit jaar ook zijn 75-jarig bestaan viert. Van Uhm is leverancier van een groot aantal toonaangevende merken, waaronder K+G Wetter, MAJA, Risco, Alco Food-Machines en Henkelman. Aanmelden voor ‘Van Uhm Pakt Uit’ kan via de website www.vanuhm.nl/van-uhm-pakt-uit.
 
Nieuw merk
Verder laat Van Uhm weten dat het merkenportfolio is uitgebreid met Singer und Sohn, een Duitse producent van beladingssystemen voor dieptrekverpakkingsmachines, robot oplossingen in productieomgevingen en thermische behandelingssystemen.