×

Agenda

04
mrt

Workshop Zout- en Suikerverlaging

Donderdag 04 maart 2021
HAS Hogeschool, Den Bosch
+
Workshop Zout- en Suikerverlaging
De markt vraagt om gezondere producten, met minder of geen suiker en zout. De kwaliteit, smaak en de houdbaarheid van de gezondere producten moet daarbij hetzelfde blijven. Bij het aanpassen van de receptuur komen echter vaak allerlei problemen naar boven. In deze workshop krijg je theoretische en praktische informatie over de (on)mogelijkheden van zout- en suikervervanging. In deze workshop komen o.a. de onderwerpen functies van zout en suiker, gevolgen van verlagen of verwijderen van zout en suiker uit een product en vervangers van zout en suiker aan bod.
De workshop is één dag.

Info: https://bit.ly/2FBabJK
 
22
okt

TuttoFood

vrijdag 22 oktober - Dinsdag 26 oktober 2021
Fiera Milano Rho (I)
+
27
okt

Intrafood

woensdag 27 oktober - Donderdag 28 oktober 2021
Kortrijk Xpo (B)
+
26
apr

Anuga FoodTec

dinsdag 26 april - Vrijdag 29 april 2022
Köln Messe (D)
+
14
mei

IFFA

zaterdag 14 mei - Donderdag 19 mei 2022
Messe Frankfurt (D)
+
04
mei

Interpack

donderdag 04 mei - Woensdag 10 mei 2023
Messe Düsseldorf (D)
+