×

Agenda

08
feb

Cursus Kennismaking met Voedingsmiddelentechnologie

Maandag 08 februari 2021
HAS Hogeschool, Den Bosch
+
Cursus Kennismaking met Voedingsmiddelentechnologie
Je hebt een commerciële of organisatorische baan binnen de foodsector. Het ontbreekt je niet aan affiniteit met food, maar wel aan technologische kennis om een goede gesprekspartner te zijn. In deze cursus maak je o.a. kennis met de houdbaarheid van voedingsmiddelen, de samenstelling van voedingsmiddelen en de gevolgen van langdurige opslag van levensmiddelen. De cursus bestaat uit 9 bijeenkomsten.

Info: https://bit.ly/2Gfyi1j
09
feb

Cursus Voedselveiligheid en Houdbaarheid

Dinsdag 09 februari 2021
HAS Hogeschool, Den Bosch
+
Cursus Voedselveiligheid en Houdbaarheid
Weinig onderwerpen liggen zo gevoelig als ons dagelijks eten. Voedselveiligheid is een hot topic en ligt altijd onder een vergrootglas. Alle reden dus om risico’s te minimaliseren. De houdbaarheid van voedingsmiddelen speelt daarbij een belangrijke rol. In de cursus Voedselveiligheid & Houdbaarheid leer je alles over verantwoord omgaan met voedingsmiddelen.
De cursus bestaat uit 8 cursusavonden.

Meer info: https://bit.ly/2GYWKEl
 
11
feb

Cursus Kwaliteit in Bedrijf

Donderdag 11 februari 2021
HAS Hogeschool, Den Bosch
+
Cursus Kwaliteit in Bedrijf
Kwaliteitscontroles zijn noodzakelijk om de voedselveiligheid en kwaliteit van ons voedsel te garanderen. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je de kwaliteit meten én verbeteren? De onderwerpen in de cursus zijn o.a. kwaliteit, hygiëne, reiniging, wetgeving en opzet kwaliteitszorgsysteem. Leer het in de cursus Kwaliteit in Bedrijf!
De cursus bestaat uit 8 cursusavonden

Meer info: https://bit.ly/2Fj5B3m
 
25
feb

Interpack

donderdag 25 februari - Woensdag 03 maart 2021
Messe Düsseldorf (D)
+
25
feb

Cursus Food & Business Marketing

Donderdag 25 februari 2021
HAS Hogeschool, Den Bosch
+
Cursus Food & Business Marketing
Hoe positioneert een bedrijf zich sterk in de markt en wat is daarbij het belang van een heldere missie en een visie? Hoe vertalen die zich door in de marktstrategie en wat betekent dit voor het productaanbod? De cursus Food & Business Marketing is meer dan een stoomcursus marketing voor foodprofessionals. Het programma is o.a. introductie marketing en marktbewerking, interne en externe bedrijfsanalyse , consumentengedrag, marketingstrategie en opbouw portfolio. Deze onderwerpen met voorbeelden uit de foodbranche.
De cursus bestaat uit 6 cursusavonden.

Meer info: https://bit.ly/35CwWbg
 
04
mrt

Workshop Zout- en Suikerverlaging

Donderdag 04 maart 2021
HAS Hogeschool, Den Bosch
+
Workshop Zout- en Suikerverlaging
De markt vraagt om gezondere producten, met minder of geen suiker en zout. De kwaliteit, smaak en de houdbaarheid van de gezondere producten moet daarbij hetzelfde blijven. Bij het aanpassen van de receptuur komen echter vaak allerlei problemen naar boven. In deze workshop krijg je theoretische en praktische informatie over de (on)mogelijkheden van zout- en suikervervanging. In deze workshop komen o.a. de onderwerpen functies van zout en suiker, gevolgen van verlagen of verwijderen van zout en suiker uit een product en vervangers van zout en suiker aan bod.
De workshop is één dag.

Info: https://bit.ly/2FBabJK
 
27
okt

Intrafood

woensdag 27 oktober - Donderdag 28 oktober 2021
Kortrijk Xpo
+
26
apr

Anuga FoodTec

dinsdag 26 april - Vrijdag 29 april 2022
Köln Messe (D)
+
14
mei

IFFA

zaterdag 14 mei - Donderdag 19 mei 2022
Messe Frankfurt (D)
+