×

F. Wellink Lekkerkerk weer 100% zelfstandig

Dinsdag 31 december 2019
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
F. Wellink Lekkerkerk B.V. gaat vanaf heden verder als zelfstandig bedrijf. Sinds 2013 is F. Wellink Lekkerkerk BV onderdeel geweest van Saria en heeft nu de geweldige kans gekregen en genomen om weer een zelfstandig bedrijf te worden. Wellink veredelt varkensvleesproducten voor onder andere de worstindustrie, snackproducenten en maaltijdproducenten sinds 1979. 

Dit jaar (2019) bestond Wellink precies 40 jaar. Door onze ervaring en diverse uitdagingen over de afgelopen 40 jaar is Wellink een veerkrachtig bedrijf en daar zijn we trots op. De kracht van ons bedrijf zit hem met name in het gezamenlijk hart dat wij allen hebben voor de zaak. Wij zijn verheugd om vanaf heden weer te opereren als een zelfstandig familiebedrijf. De zelfstandigheid zal geen gevolgen hebben voor onze medewerkers en onze relaties.

Betrokkenheid
De nieuwe aandeelhouders bestaan uit leden van het Managementteam, DH Foods Ltd., P. Pronk Beheer B.V en P.W.M. Wellink Holding B.V (familie Wellink). "Met bovengenoemde aandeelhouders, welke al jarenlang goede bekenden zijn van ons bedrijf, onze managementleden en de familie Wellink is er een mooie en evenwichtige aandelenclub ontstaan. Door de inzet en betrokkenheid van alle partijen zijn wij ervan overtuigd dat we een stabiele en positieve start zullen maken als zelfstandig bedrijf en dit door te kunnen voeren in ons beleid voor de aankomende jaren", aldus Paul en Wil Wellink.