×
Vakinformatie voor de totale vlees- en eiwitverwerkende industrie

Met behulp van een zelfontwikkelde vezel heeft Schouten Europe een vervanging voor getextureerde eiwitten gerealiseerd. Naast een betere textuur voor op vlees lijkende producten zorgt de innovatie …
Uw Belgische Vleesleverancier

Vaess Agersol, onderdeel van Vaess, Dutch food engineers, heeft een alginaatgel-productiefaciliteit geopend in Polen. Deze nieuwe faciliteit in Stare Koźle, naar eigen zeggen de grootste …
Klik hier voor een ruim aanbod aan machines

Tijdens de recente Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024 zijn de winnaars van de Slavakto vakwedstrijden bekendgemaakt. Keurslager Catering Erik Pinckaers uit Eijsden werd uitgeroepen tot Algemeen Kampioen …
Nieuwe mediakaart 2025

Meyn Food Processing Technology, wereldleider in pluimveeverwerkingsoplossingen, vierde onlangs haar 65-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 1959 loopt Meyn voorop in de industrie. In de voorbije zes …
More
articles