×

News

De Week van Ons Eten is op vrijdag 4 oktober feestelijk geopend door voorzitter Dirk Duijzer op foodcongres Frisian Foodture. Nederland Vleesland organiseerde, als partner van de Week van Ons Eten, …

Vaess Agersol, onderdeel van Vaess, Dutch food engineers, heeft een alginaatgel-productiefaciliteit geopend in Polen. Deze nieuwe faciliteit in Stare Koźle, naar eigen zeggen de grootste …

Tijdens de recente Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024 zijn de winnaars van de Slavakto vakwedstrijden bekendgemaakt. Keurslager Catering Erik Pinckaers uit Eijsden werd uitgeroepen tot Algemeen Kampioen …

Meyn Food Processing Technology, wereldleider in pluimveeverwerkingsoplossingen, vierde onlangs haar 65-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 1959 loopt Meyn voorop in de industrie. In de voorbije zes …

Van Gelder, leverancier in aardappelen, groenten en fruit, heeft eind september tijdens Gastvrij Rotterdam een plantaardige foie gras geïntroduceerd. Als geheel diervriendelijk en duurzaam …

De groei die Vis- en Vleeshandel G&B in Yerseke de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, vormde de aanleiding om het proces van reinigen en wassen van de kratten te automatiseren en optimaliseren. …

Nederland Vleesland brengt boer en burger dichter bij elkaar tijdens De Week van Ons Eten. Van 5 t/m 12 oktober 2024 is het De Week van Ons Eten. Hierbij staat de waarde van voedsel en de verbinding …

Het Foodatelier en Say Hai hebben een strategisch partnership gesloten om bedrijven in de foodsector te ondersteunen bij het optimaliseren van hun werkprocessen door middel van digitalisering en …

AbcAarnink Vleeswaren heeft onlangs de productie in Lochem flink uitgebreid. Van Uhm leverde er een nieuwe K+G Wetter Cutter Cutmix CM-360 en de mengwolf MWW-130 voor het nieuwbouwgedeelte bij de …

De consument heeft veel uitdagingen op zijn bord liggen. De koopkracht is weliswaar licht verbeterd ten opzichte van vorig jaar door de stijging van de lonen en de daling van de inflatie, maar dit …