×

News

Van Loon Group gaat de blockchain en CO2-footprint calculator van ImpactBuying gebruiken om de volledige CO2-footprint van zijn vleesketens in kaart te brengen en zo te werken aan verdere reductie …

LIVEKINDLY Collective heeft in Oss een productiegroei van 600% gerealiseerd voor de LIKE Chicken Bites, van 2.500 naar 15.000 ton per jaar. Dit succes is behaald dankzij de reconstructie van de …

Een hoge hygiënestandaard en voedselveiligheid zijn essentieel in de productie en verwerking van vlees, vis en seafood. Als specialistisch machinefabrikant van injectoren en pekelmachines voor …

Voor de inspectie van kleine onderdelen, modules en eindproducten in de industriële omgeving is de ultracompacte 2d-visionsensor InspectorP61x van SICK favoriet. Vele machinebouwers, system …

Te midden van de huidige wereldwijde uitdagingen - klimaatverandering, voedsel(on)zekerheid en veranderende gezondheidstrends - biedt Henk Hoogenkamp in zijn nieuwste boek ‘Protein Innovation & …

Tot eind mei demonstreert De Groot B.V., leverancier van etiketteer- en codeermachines, diverse nieuwste etiketteermachines van LANGGUTH in zijn vestiging te Culemborg. “Deze roestvrijstalen …

Jos Hugense, oprichter en bestuurslid van Meatless, verlaat Meatless om zich op zijn privéleven te richten. Hij draagt zijn resterende verantwoordelijkheden over aan Niels E. Hower die al in …

Provisur Technologies is gespecialiseerd in de productie van innovatieve technologie en geïntegreerde productiesystemen voor de voedselverwerkingsindustrie. Het nieuwe Formax® Free Movement …

De Schmersal Group presenteerde op de Hannover Messe 2024 een nieuw deurgreep systeem. Het systeem combineert niet alleen bediening en bewaking van veiligheidsdeuren. Het maakt het ook mogelijk om de …

Deze week ligt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat&Co op de deurmat. De coverstory in deze uitgave gaat over een nieuw deurgreepsysteem van Schmersal Nederland. In de subcover vertelt Rick …