×

News

Meattech Technologisch Platform houdt op donderdag 12 november een bijeenkomst over duurzame eiwitten. Onder begeleiding van Dr. Clyde Don komen de fabels, feiten en ontwikkelingen over dierlijke en …

Weber Maschinenbau houdt vanaf week 43 (de week van 19 oktober) verschillende testdagen in de fabriek in Breidenbach (Duitsland), waar het diverse flowpack/klappack-oplossingen (direct afleggen in de …

Ishida Europe heeft een reeks op maat gemaakte verpakkingslijnen ontworpen en geïnstalleerd voor de nieuwe Greenfield-fabriek van de gespecialiseerde vleesproducent Danish Crown in China. In …

De afgelopen periode is er de nodige nationale (media)aandacht geweest over de op te starten Europese promotiecampagne over pluimveevlees. Vijf Europese landen lanceerden eind juli een campagne om de …

Veel bedrijven weten niet dat Multipond naast Multihead-wegers ook toevoertrillers bouwt. Deze zijn met name bedoeld om heel gecontroleerd bulkproduct naar de Multipond-wegers toe te voeren. De …

Hygiëne is uitermate belangrijk in de voedingsindustrie. Welke eisen stellen we aan de voeding die we eten, met name aan vlees? Hoewel er tal van antwoorden bestaan, is er één …

Flanders’ FOOD houdt op dinsdag 8 september het event ‘Meat the challenge’ in Lokeren. Hoe breng je best een innovatief product op de markt als vleesproducent? Hoe kun je …

De HAS Hogeschool in Den Bosch start op 1 september 2020 met een nieuwe cursus Vleestechnologie en een cursus Levensmiddelenmicrobiologie.   Cursus Levensmiddelenmicrobiologie Micro-organismen …

Onder de noemer ‘Meat the future’ zet Kemin Food Technologies zich in voor een betere wereld. Hoe? Door natuurlijke ingrediënten te gebruiken die vlees moeten beschermen, of het nu …

Het is belangrijker dan ooit om personeel gecontroleerd voor te laten bereiden op de hygiënische omgeving van de vleesverwerkingsruimte. Zorg dat het personeel voorbereid wordt op het betreden …