×

News

Bent u verwerker van verse levensmiddelen, zoals vlees, vis, vleesvervangers, kant-en-klaarmaaltijden, gesneden AGF, zacht fruit, kaas, sauzen, kruiden en delicatessen? Dan helpen wij u met de juiste …

De Europese consument mist plantaardige kaas, kant-en-klaarmaaltijden, vis en alternatieven voor eieren het meest. De markt voor vleesvervangers zal verdubbelen. Dat blijkt uit een groot nieuw …

Minister Schouten (LNV) moet direct ingrijpen om ernstig dierenleed door de komende hete zomer te voorkomen. Dat stelt Wakker Dier in een brandbrief aan de minister. De organisatie vraagt de minister …

Van Rooi Meat in Helmond blijft nog tot 17 juni dicht. Dat hebben de Veiligheidsregio en RIVM besloten. Afgelopen week bleek uit een steekproef dat zeventien procent van het personeel is besmet met …

Vion Food Group scherpt, op advies van de GGD, de naleving van alle coronamaatregelen aan binnen haar productielocatie in Boxtel. De GGD heeft 105 medewerkers in Boxtel getest, van wie er 18 positief …

Eind mei werd het nieuws kort maar hevig gedomineerd door de sluiting van een tweetal slachthuizen (Vion en Van Rooi Meat) in Apeldoorn en Helmond, omdat een deel van het personeel met corona was …

Slachterij Van Rooi Meat in Helmond moet tot tenminste dinsdagavond 2 juni haar deuren gesloten houden nu bij een steekproef 21 medewerkers positief zijn getest op corona. "Dit is een gigantische …

Vleescentrale G. van Dalen opereert sinds 1 maart onder de naam Gilles. Daarmee heeft de totaalleverancier uit Schagen een volgende stap gezet richting een duurzame toekomst. “Vleescentrale was …

Vion Food Group heeft aan de voorzitter van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland laten weten gehoor te geven aan zijn oproep voor de naleving van de 1,5 meter afstandsmaatregelen van het RIVM …

Bij eendenslachterij Duck-to Tomassen in Ermelo zijn in de nacht van woensdag op donderdag meerdere vrachtwagens uitgebrand. Directeur Gertjan Tomassen geeft tegenover dagblad 'De Stentor' aan …