×

News

Met de onthulling van een plaquette in de entree heeft de Boxmeerse burgemeester Karel van Soest afgelopen donderdag het nieuwe kantoorgebouw van Hendrix Genetics officieel geopend. Het internationale …

ILVO en UGent hebben een analysemethode voor antibioticaresiduen in melk- en vleesmatrices op punt gesteld die sneller, goedkoper, en minstens even makkelijk en betrouwbaar is dan wat al bestaat. In …

Meattech Technologisch Platform houdt op donderdag 20 juni in Den Bosch weer een bijeenkomst over de veranderende consumentenmarkt. Business-strateeg Ben Hansen van myBusinessBoost komt vertellen over …

In 2004 ontwikkelde het Franse bedrijf Packalim speciaal voor een grote producent van vleesproducten een unieke verpakking, geschikt om te verpakken onder beschermende atmosfeer en heeft toch een …

De omslag naar kringlooplandbouw krijgt een forse impuls. Om belemmeringen weg te nemen die innovaties in de weg staan, krijgen kringloopboeren experimenteergebieden toegewezen. De omslag naar een …

Eén van de 37 bedrijven die in 2019 door Deloitte zijn uitgeroepen tot Best Managed Company, is horecaslager Nice to Meat uit Almere. Het is het derde jaar dat Nice to Meat deze titel mag …

Na drie zeer geslaagde edities organiseerden Nevedi, Belgian Feed Association (BFA) en Feed Design Lab (FDL) vorige week haar vierde Jongerencongres. De Nederlandse regering kondigde eind 2018 forse …

Anuga viert begin oktober haar 100-jarig jubileum. Onder de noemer ‘tien vakbeurzen in één’ profileert Anuga zich andermaal als de grootste foodvakbeurs van Europa, die van 5 …

Activisten van ‘Meat the Victims’ haalden onlangs uitgebreid de pers door een varkensbedrijf in Boxtel binnen te vallen. De Australische Leah Doellinger claimt de beweging te hebben …

Het varken weer benutten tegen de voedselverspilling. Dat is de inzet van Linda Janssen, voorzitter van de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV). Voedselverspilling is een groot probleem, …