×

News

Deze week verschijnt een nieuwe editie van vaktijdschrift Meat&Co. Deze uitgave staat voor het overgrote deel in het teken van Anuga FoodTec. De coverstory komt ditmaal voor rekening van Weber …

Nederland telt meer dan 425 bedrijven en instanties die actief zijn in de eiwittransitie. De gezamenlijke jaarlijkse productiewaarde is minimaal 881 miljoen euro, samen zijn ze goed voor minstens 3. …

Een verdere stap naar nog meer klantnabijheid en uitgebreide ondersteuning: Weber Food Technology richt op 1 januari 2025 een eigen dochteronderneming op in Italië. Dit betekent dat Weber vanaf …

Een motie van Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot (D66) om 'de bio-industrie uit te faseren' heeft mogelijk grote gevolgen voor de Nederlandse vee- en vleessector. De voorzitters van de …

De Vegetariërsbond voorziet voor 2024 zeven belangrijke trends op het gebied van vegetarische en veganistische voeding. De Vegetariërsbond is de organisatie die voor Nederland het V-Label …

Tijdens Anuga FoodTec zal BluePrint Automation (BPA), dat is gespecialiseerd in geautomatiseerde secundaire verpakkingsoplossingen, de nieuwe Spider 200i Case Packer demonstreren op stand B11 in hal 7 …

Slagers krijgen weer een jaarlijkse vakbeurs. Stichting Slavakto heeft daartoe een overeenkomst gesloten met de Stichting Foodspecialiteiten Nederland, de organisator van de jaarlijkse Vakbeurs …

Als toonaangevende leverancier van kwaliteitsvoedsel en -dranken exporteerde Ierland in 2023 voor 1,35 miljard euro naar Nederland, met name zuivel en vlees. De Ieren stellen daarbij alles in het werk …

Zomerdam Produktidentificatie B.V. is overgedragen aan twee nieuwe enthousiaste eigenaren: Erik Eck (53) en Mark Selten (39). Zij nemen het stokje over van Lute Aarsse, die het bedrijf in 1996 …

Schouten Europe en Agrifirm gaan dit jaar de haalbaarheid van een lokale keten van tempehproducten op basis van Nederlandse soja- en veldbonen onderzoeken. Dit maakten beide bedrijven bekend bij de …