×

News

ME-AT the alternative, dochteronderneming van Vion, lanceerde tijdens Anuga de Plantrecôte©. Deze plantaardige ‘entrecôte’ werd uit meer dan 2.200 innovaties opgenomen in …

‘Onze vacuümsystemen zijn specifiek ontwikkeld voor de vleesverwerkende industrie’ IVS Industrial Vacuum Systems ontwerpt, maakt en test pasklare vacuümsystemen voor transport, …

De Europese Commissie heeft Irish Grass Fed Beef officieel erkend met de prestigieuze status van Beschermde Geografische Aanduiding (BGA). Dit keurmerk is een bevestiging van de unieke kwaliteit en …

De pluimveesector is van onschatbare waarde voor de Nederlandse economie, benadrukt Gert-Jan Oplaat, voorzitter van Nepluvi. Nederland staat bekend om zijn sterke traditie in landbouw, en met name de …

Supermarkten verkochten in 2022 gemiddeld 98,62% van al het voedsel dat werd aangeboden. Dat betekent dat slechts 1,38% van het voedsel niet bij consumenten terecht kwam. Daarmee is de hoeveelheid …

Momenteel loopt er een samenwerking tussen Bionext, de provincie Gelderland en De Groene Weg, waarbij de verkoop van biologisch vlees en vleeswaren in Albert Heijn-winkels extra wordt gestimuleerd. …

Deze week verschijnt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat&Co. De coverstory komt ditmaal voor rekening van IVS Industrial Vacuum Systems, dat pasklare vacuümsystemen voor transport, …

“De Nederlandse consument kan voorlopig nog geen kweekvlees eten.” Dat stelt Ceel Elemans, sectorspecialist Food bij ING naar aanleiding van het besluit van Italiaanse parlement om de …

Er wordt te weinig Brits rund- en lamsvlees gegeten in Nederland. Zodoende is het Agriculture and Horticulture Development Board (AHDB), dat boeren in Engeland en Wales ondersteunt, een campagne …

Na bijna 23 jaar gezamenlijk ondernemen binnen Skillpack en een samenwerking van 30 jaar tussen Arjan Morêe en Jeffrey Pluimers, kondigt Skillpack aan dat Jeffrey Pluijmers heeft besloten om …