×

News

De 23 grote vleesslachthuizen in Nederland, goed voor 90 procent van de slacht in ons land, leven de regels voor dierenwelzijn en voedselveiligheid over het algemeen goed na. Op het gebied van …

Het Vers Inspiratie Platform (VIP) beleeft op maandag 1 en dinsdag 2 april haar eerste lustrum. Voor deze jubileumeditie kiest organisator Versplatform voor een grotere opzet dan in voorgaande jaren. …

Er is geen verdacht Pools rundvlees uitgevoerd naar Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van de autoriteiten en werd vandaag bevestigd door de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV).  …

Aan de Stegge Twello is gestart met de realisatie van een bezorgservice-distributiecentrum voor Sligro. De nieuwbouw op bedrijvenpark A1 in Deventer zal ruim 20.000 vierkante meter gaan beslaan. & …

Met een groeiende vraag naar plantaardige alternatieven voor vlees, is de verwachting dat de sales van kikkererwten (ook bekend als gele erwten) wereldwijd gaan verviervoudigen. Futuroloog en …

Martijn Nooij is aangesteld als nieuwe sales manager bij DJM Food Processing. Nooij wordt bij het bedrijf uit Elburg verantwoordelijk voor de verkoop in de Benelux en Scandinavië. Nooij heeft …

Moving Mountains®, het Britse bedrijf dat plantaardige burgers maakt, heeft zijn krachten gebundeld met Jan Zandbergen. Samen maken zij het handelsmerk van Moving Mountains, de 'bloody’ …

Foodvalley NL en ScaleUp Company slaan de handen ineen en starten de Foodvalley Accelerator voor scale-ups in de agrifoodsector. Daarmee krijgen nu ook bedrijven ná de start-up fase …

In 2018 kwamen 122.000 dieren om het leven door stalbrand. Het thema wordt vandaag behandeld in een groot veehouderijdebat. Minister Carola Schouten van Landbouw ziet vooralsnog geen redenen om het …

Boeren, veehouders, vissers, andere ondernemers en maatschappelijke partijen kunnen vanaf vandaag hun initiatieven voor kringlooplandbouw melden bij het digitaal loket ’Doe mee met de omslag …