×

News

Aptean, een wereldwijde leverancier van softwareoplossingen, heeft het Nederlandse Schouw Informatisering, een full-service ERP leverancier voor voedingsmiddelenbedrijven, overgenomen. De acquisitie …

Vion kondigt vandaag de benoeming aan van Philippe Thomas als Chief Operating Officer (COO) Business Unit Retail. Hij leidt de nieuwe Business Unit 'Retail' en wordt lid van het executive …

Ik hoef niet te zeggen van wie de gevleugelde woorden ‘elk nadeel heeft zijn voordeel’ afkomstig is. Deze onnavolgbare logica is de overtreffende trap van disruptie, nu de besmettelijke …

Het ‘vlees van het rood ras van West-Vlaanderen’ heeft sinds 4 november 2019 een Europese erkenning als ‘Beschermde Oorsprongsbenaming’ (BOB) op zak. Na de ‘Vlaams- …

Kipster brengt samen met Lidl Nederland gehaktballen op de markt die zijn gemaakt van legkippen en hun broertjes, de zogenaamde leghaantjes. Deze gehaktballen zijn vanaf 31 oktober verkrijgbaar in …

CEO Ronald Lotgerink van Vion heeft eerder dit jaar aangekondigd vleesvervangers te gaan introduceren als onderdeel van de bedrijfsstrategie om voedselketens te bouwen die aansluiten bij de marktvraag …

Per 1 september is Jacques de Lange als Meat-technologist/Consultant in dienst getreden bij Crest*Cool Concepts, onderdeel van de RBK Group. De Lange (foto) heeft na zijn SVO-opleiding, de …

Op het gebied van slicing en snijden biedt het Italiaanse kwaliteitsmerk Grasselli, één van de merken die binnen de Benelux exclusief worden geleverd door INFOOD Industrial Food …

De onderhandelingen voor een nieuwe cao voor de vleesindustrie zijn moeizaam gestart. De vleesbedrijven maken enorme winsten, maar weigeren goede lonen te geven aan hun werknemers. Ook gedragen ze …

De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) houdt op woensdag 13 november in Den Haag weer een Meat Café. Thema is ditmaal 'De rol van vlees in een gezond en duurzaam dieet'. De …