×

Verbufa en Moulin-Debaillie worden Handtmann Benelux

Donderdag 02 februari 2023
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Verbufa en Moulin-Debaillie (de agent van Verbufa voor België en Luxemburg) vormen samen een van de grootste leveranciers van machines en lijnoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie binnen de Benelux. Sinds de overname in april 2021 maakt Verbufa officieel deel uit van de Handtmann Group, een toonaangevende en wereldwijd opererende organisatie. Vanaf 1 februari 2023 is Moulin-Debaillie ook volledig geïntegreerd, beide bedrijven gaan samen verder onder de naam Handtmann Benelux B.V.
 
Het bedrijf, onder leiding van Algemeen Directeur Marc Fortuin, ziet de naamswijziging en integratie van Moulin-Debaillie als een logische vervolgstap waarbij de synergie van de verschillende bedrijven binnen de Handtmann Group wordt vergroot. “De naamswijziging biedt veel voordelen, we versterken onze positionering in de Benelux en maken met deze stap de volledige integratie compleet. Het hoofdkantoor in Amersfoort en de vestiging in Kuurne (België) blijven actief, dus feitelijk zullen alleen de namen Verbufa & Moulin-Debaillie van de gevels verdwijnen. De Belgische vestiging blijft onder leiding van Christ Moulin.“
 
Samenwerking bestaande partners
Naast Handtmann blijven we de toonaangevende merken Baader, Fessmann, Garos, Glass, Inotec en Laska vertegenwoordigen. De Verbufa vorm- en doseermachines zullen worden voortgezet onder het Handtmann label. Daarnaast zal Handtmann Benelux technische en technologische ondersteuning blijven geven en verzorgen wij trainingen voor klanten. “Feitelijk gaat er voor onze klanten en relaties niet veel veranderen”, geeft Fortuin aan. “We blijven creatieve, innovatieve totaaloplossingen bieden en zullen blijven inspelen op de steeds veranderende klantbehoeften. Wij onderscheiden ons door mee te denken met onze klanten op het gebied van food trends en productontwikkeling en innovatieve technische oplossingen. Ons portfolio is heel breed, daardoor kunnen we de gehele voedingsmiddelenindustrie bedienen van startups tot grote producenten in diverse sectoren.”