×

Vion en Tom Dumoulin slaan de handen ineen

Donderdag 05 september 2019
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Vion wordt foodpartner van de eerste editie van Tour de Dumoulin en verbindt zich daarmee nadrukkelijker aan een gebalanceerde en gezonde levensstijl. Vanuit liefde voor het wielrennen en de ontwikkeling van de jeugd organiseert Tom Dumoulin een jeugdprogramma (tot 14 jaar) en een toertocht (vanaf 15 jaar) over uitdagende routes samengesteld door Dumoulin zelf.
 
De deelnemers van het jeugdprogramma krijgen een gezond ontbijt en lunch met ambachtelijke vleesproducten van het biologische merk De Groene Weg. De deelnemers van de toertocht wacht na de inspanning ook een gezonde lunch met biologische vleesproducten. “Voor een topsporter zijn goede eiwitten in de voeding tenslotte cruciaal”, aldus Tom Dumoulin.
 
Inspireren tot bewegen
Dumoulin wil met het organiseren van de het evenement deelnemers inspireren tot bewegen, het volgen van een gezonde levensstijl en bijdragen aan sportieve ambities en groei. Tour de Dumoulin sluit qua gedachtegoed goed aan bij Vion en haar klanten, waar ambitie, streven naar vooruitgang en het naleven van een gebalanceerde en gezonde levensstijl hoog in het vaandel staan. “Wielrennen is een grote sport in Nederland en geeft inspiratie om mensen meer en met plezier te laten bewegen en gezond eten draagt daar aan bij. Samen maken we ons hard voor een sportieve toekomst voor iedereen”, licht Nancy Aschman, directeur Communicatie en Duurzaamheid van Vion, toe.
 
De Tour de Dumoulin vindt plaats op 6 oktober met start en finish op de Markt te Maastricht.