×

Niets ontgaat de nieuwe SICK Label Checker

Dinsdag 07 januari 2020
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
SICK presenteert de SICK Label Checker, een makkelijk instelbare en multifunctionele totaaloplossing voor alle controles op etiketten en labels. Deze compacte labelchecker brengt het beste op het gebied van vision en auto-ID bij elkaar. Hierdoor kan razendsnel worden gecontroleerd of barcode, 2D-code en/of productnummer kloppen, tekst en/of logo correct zijn en of het label op de juiste plek zit.
 
Slimme beeldfilters en geavanceerde tools zorgen ervoor dat de Label Checker zijn werk foutloos doet, zelfs onder niet-alledaagse omstandigheden en toepassingen. De Label Checker is geavanceerd en kan door een eenvoudige fontteach-in van lettertype ook speciale lettertypes lezen en verifiëren. De Label Checker meet de relatieve positie en een eventuele verdraaiing van het etiket. Ook meet hij de afstand van twee contrasterende randen in het beeld. Wanneer de printkwaliteit op een label van de ingestelde minimumwaarde afwijkt, wordt direct een waarschuwing afgegeven. Ook beschikt de Label Checker over een labelcontentdetectie: camera detecteert of gedefinieerde object aanwezig is.
 
Kerninformatie
De Label Checker is gemakkelijk te bedienen (geen speciaal opgeleide medewerkers nodig) en geschikt voor gebruik in ruwe omstandigheden dankzij een robuuste metalen behuizing met optionele IP65-lens en verlichtingsbescherming. De Label Checker beschikt over een webbrowserinterface voor instelgemak en visualisatie: mogelijkheid om beelden terug te kijken. De Label Checker is verkrijgbaar in twee bouwvormen met keuze uit vijf verschillende resoluties: 1.3 tot en 4.2 Mpix.