×

Machines voor vleesindustrie geveild bij Troostwijk Auctions

Maandag 08 mei 2023
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
De leverancier van (biologische) vleesproducten Fresh Meat Company draagt haar convenience over aan Groenlandkip. De productielocatie van Fresh Meat Company in Purmerend wordt opgeheven. De machines die op deze locatie werden gebruikt, worden geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. De veiling is op dit moment geopend voor biedingen en sluit op donderdag 11 mei 2023 om 14:00 uur.
 
Het Nederlandse familiebedrijf Fresh Meat Company bestaat sinds 2007 en levert regulier en biologisch vlees aan diverse supermarkten, groothandels, horecagelegenheden en out-of-home websites. Nu heeft het bedrijf besloten om de convenience over te dragen aan Groenlandkip. De productielocatie van Fresh Meat Company in Purmerend wordt opgeheven. Om die reden worden alle machines en inboedel van het deze locatie geveild bij Troostwijk Auctions.
 
Portioneerlijnen, sealmachines, etiketteersystemen en meer
Onder de hamer verschijnen onder meer diverse tray sealmachines van Webomatic, een Espera etiketteer systeem, een Risco gehakt portioneerlijn, een Habuba portioneer- en afstopunit, een hamburgervormmachine, een messenslijpmachine, een koel- en vriescombinatie, stellingen, palletwagens, printers, koelvitrines en veel meer. Bekijk hier alle 132 kavels. De online veiling van de machines en inboedel van Fresh Meat Company sluit op donderdag 11 mei 2023 om 14.00 uur.