×

CPS viert jubileum met Open house show

Maandag 19 juni 2023
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
In het jaar 1988 werd CPS officieel opgericht. Nu, 35 jaar later, is het tijd om bij dit heugelijk feit stil te staan. Om deze bijzondere gebeurtenis te vieren heeft CPS open dagen gepland op 22, 23 en 24 juni 2023. “U bent van harte welkom om met ons het 35 jarig jubileum te vieren. Tijdens deze dagen zullen we verschillende soorten casepack-lijnen laten zien en onze inzichten over de toekomst van casepacken te tonen. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje”, laat CPS weten in de uitnodiging. “Wij verheugen ons erop u te mogen verwelkomen op een van deze dagen.”
 
CPS Case Packing Systems ontwikkelt en produceert sinds 1988 eindverpakkingssystemen voor het secundair verpakken van flexibele verpakkingen alsook vormvaste producten in Amerikaanse vouwdozen, kartonnen trays en kratten of containers. Reeds in 1957 startte Theo Aquarius, destijds onder de naam UVA; Universele verpakkingsmachines Aquarius, met het bouwen van verticale vorm-, vul-, en sluitmachines. In 1988 namen zijn kinderen het over onder de naam CPS en gingen een stap verder, het eindverpakken van diepvriesfood. Nu 35 jaar later is CPS een begrip in het verpakken van diepvries friet, -groente, -fruit, -vlees en vis. Over de hele wereld staan er vele case packer lijnen 24/7 diepvries food te verpakken voor de retailer, grootverbruiker of industrie. Sinds 2021 valt CPS onder de Zweedse Xano groep: Industrial Solutions Business Unit. Elk bedrijf binnen deze Groep streeft ernaar marktleider te zijn binnen zijn respectievelijke sector.
 
Kwaliteit, flexibiliteit en service zijn nog steeds de belangrijkste pijlers van de onderneming. Uitganspunt daarbij is dat de klant met de oplossing geld moet kunnen verdienen. Indien de terugverdientijd te lang is, is de oplossing niet goed genoeg en wordt er verder ontwikkeld. Net zo lang tot het optimaal is. Deze aanpak heeft CPS geen windeieren gelegd en de verpakkingsmachines continu verder ontwikkeld. Een CP201 verpakt namelijk meer product dan met de hand mogelijk is. Maar het blijft niet alleen bij technische mechanische oplossingen, maar ook servicegericht met een customer care en performance care programma wat de hele productie met machine monitort en predictie maintenance tools in zich heeft. Ook in de food wereld wordt personeel steeds schaarser en neemt de automatisering noodgedwongen steeds meer over. CPS speelt daar slim op in, met passende case packer oplossingen.
 
Open house show
Het CPS-team verheugt zich erop vele gasten te mogen verwelkomen op een van de open dagen. “Om dit bijzondere jubileum te vieren hebben wij de deuren opengesteld op donderdag 22 tot en met zaterdag 24 juni van ‘s ochtends tussen 8:30 en 12:00 uur of ‘s middags tussen 13:00 en 17:00 uur. U bent van harte welkom om met ons het 35-jarig jubileum te vieren en CPS te bezoeken met een vrije inloop. Tijdens deze middag zullen we verschillende soorten casepack-lijnen laten zien en onze inzichten over de toekomst van casepacken tonen.”

Meer informatie en aanmelden via deze link.