×

Verbufa voegt Inotec toe aan leveringsprogramma

Donderdag 20 januari 2022
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Verbufa is gespecialiseerd in machine oplossingen voor de voedingsindustrie en beschikt over alle benodigde kennis die van belang is voor het ontwikkelen en bereiden van uw foodconcepten. Vanaf deze maand voegt Verbufa Inotec machines toe aan het leveringsprogramma. “Inotec is een gerenommeerd merk, met name in de vleessector, met al 30 jaar ervaring in de voedselverwerkende industrie. Een mooie toevoeging aan ons machineportfolio”, aldus Marc Fortuin, directeur Verbufa.
 
Net als Verbufa is Inotec onderdeel van de Handtmann Group. Verbufa is verder leverancier van toonaangevende machinemerken als Verbufa, Handtmann, Fessmann, Laska, Baader, Garos en Glass.
 
Expertise Inotec
Het leveringsprogramma van Inotec bestaat uit oplossingen voor het automatiseren van processen in de voedingsmiddelenindustrie met machines voor mengen, emulgeren en snijden. De afbindmachines en ontclippers zijn met name geschikt voor worsten in natuur-, kunst- of callogeendarm, maar kunnen ook voor kaas worden ingezet. Inotec mengers zijn multifunctioneel inzetbaar voor diverse levensmiddelen zoals salami en gehaktproducten, fijn worstdeeg, kaas-, groente- en deegproducten. Ook kwetsbare producten zoals vis en zeevruchten, aardappelen of noedels, diverse kant-en-klaar maaltijden en non-food producten worden optimaal gemengd. 
 
Informatie
Inotec-machines zijn betrouwbaar en staan bekend om de zeer eenvoudige besturing. “U kunt voor demo’s, onderdelen of service terecht bij Verbufa in Amersfoort en onze vestiging in Kuurne (België). Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via sales@verbufa.nl.”