×

Ishida Europe houdt serie live webinars

Donderdag 24 september 2020
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Ishida Europe houdt een speciale reeks live webinars om de nieuwste automatiseringsmogelijkheden te belichten en de huidige trends in de voedingsindustrie te bespreken, inclusief de specifieke uitdagingen die door de Covid-19-pandemie zijn veroorzaakt.
 
Onder de titel ‘Automate Production, Enhance Productivity’ (‘Automatiseer productie, verhoog de productiviteit’), zullen er in het najaar vier afzonderlijke webinars plaatsvinden, elk gericht op een bepaald gebied van de expertise en technologie van Ishida: het verpakken van vers voedsel, het wegen; inspectie; en snacks inpakken. Het eerste evenement, over het verpakken van vers voedsel, vindt plaats op dinsdag 29 september om 10.00 uur (BST).
 
Panel van experts
Tijdens de webinars zal een panel van automatiseringsexperts van Ishida zich concentreren op enkele van de belangrijkste gebieden die van belang zijn voor het onderwerp dat wordt besproken. Overkoepelende thema's zijn onder meer de noodzaak om de efficiëntie, productiviteit en doorvoer te verbeteren om de winstgevendheid te maximaliseren. De webinars worden gevolgd door een vraag- en antwoordsessie met publieksparticipatie. Marketing directeur Steve Jones van Ishida Europe, legt uit: “De Live Event-serie biedt het bedrijf een waardevolle kans om te communiceren met onze klanten en prospects in een tijd waarin tentoonstellingen zijn uitgesteld en persoonlijke ontmoetingen een grotere uitdaging zijn geworden vanwege sociale afstandsvereisten. We hebben deze speciale serie live-events bedacht om met mensen in contact te komen in een format waarvan we hopen dat het interessant, informatief en wederzijds voordelig zal zijn.”
 
Meer informatie en aanmelden kan via deze link.