×

De Koningh wederom groots op Empack in Gorinchem

Woensdag 27 maart 2024
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Dit jaar pakt De Koningh Coding | Labeling | Inspection op de Empack op 9, 10 en 11 april 2024 in de evenementenhal in Gorinchem wederom groots uit. Zoals altijd geeft de codeerspecialist u op de beursvloer graag een volledig beeld op het gebied van coderen, labelen en inspecteren. U wilt natuurlijk te allen tijde de productveiligheid kunnen garanderen aan uw klanten. De Koningh toont u graag haar assortiment onder het genot van iets lekkers, live bereid door de masterchef.
 
Maak bij De Koningh kennis met de nieuwste continue inkjetprinter van Linx: 8940 Spectrum. Deze printer is specifiek voor het printen met hoog contrast. Met deze gepigmenteerde printer kunt u nu zonder extra zorg opstarten en afsluiten, ook na een langere periode van stilstand. Bekijk daarnaast de inkjetprinters van de codeerspecialist om omdozen met hoge resolutie volledig te voorzien van variabele informatie. Ook toont De Koningh op de beurssystemen op het gebied van foliecoderen en laser. Zo ziet u dat de codeerspecialist voor iedere codeeruitdaging een passende oplossing voor u heeft.
 
Etiketteren en print & apply systemen
De Koningh toont u op de stand de ALline etiketteermachine van ALtech, een volautomatisch in-line labelsysteem die bij hoge productiesnelheden labels aanbrengt op uw producten of verpakkingen. Dit gebeurt met de grootste precisie, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere etiketteer- en print & apply machines te zien van ALtech.
 
Kleuren- en desktop labelprinters
Op het gebied van kleurenprinters heeft De Koningh alles in eigen huis. Iedere applicatie kan worden ingevuld door haar printers van Epson, Afinia en SwiftColor. Denkt u hierbij aan het printen van standaard- en transparante labels tot GHS kleurenlabels. Dit in alle breedtes en snelheden, afhankelijk van uw wensen. Natuurlijk zijn de softwarespecialisten van De Koningh ook aanwezig om applicaties te tonen en de mogelijkheden van Bartender en Nicelabel softwarepakketten met u door te nemen.
 
Nieuw: All-in-One inspectiesysteem
Een deel van de stand van De Koningh is gewijd aan de productrange van Antares Vision Group met haar controle- en inspectiemachines. Zo kunt u het All-in-One inspectiesysteem in werking zien. Dit is het nieuwste inspectiesysteem waarmee meerdere inspecties tegelijk uitgevoerd kunnen worden in één compacte machine. Hiermee bespaart u ruimte op de productielijn, wordt altijd 100% van uw producten gecontroleerd en minimaliseert u product recalls. Op nagenoeg elk gebied van controle en inspectie zoals: X-ray, metaaldetectie, checkwegen, code- en label inspectie vindt u de laatste ontwikkelingen terug op de beursstand van De Koningh.
 
Meer informatie via www.dekoningh.nl