×

Mona Keijzer 'opent' opleiding Foodondernemer 2.0

Dinsdag 28 augustus 2018
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken zal op maandag 26 november de feestelijke opening van de Ondernemersacademie Food verrichten. De opleiding, waarbij slagers worden omgeturnd tot complete foodondernemers, gaat officieel al op 3 oktober van start.

Behalve een formele openingshandeling gaat Keijzer met deelnemers van de opleiding in gesprek. "Keijzer noemde bij de presentatie van haar eigen MKB-actieplan in juni deze foodopleiding 'een voorbeeld voor alle sectoren, omdat de branche zelf aan de slag gaat met het probleem van bedrijfsopvolging'. Mede daarom zei ze ja op onze uitnodiging", verduidelijkt Astrid van Hest van de Ondernemersacademie Food.

Samenwerking
De opleiding Foodondernemer 2.0 is voortgekomen uit een samenwerking van de SVO vakopleiding food, Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS), vertegenwoordigers van de verschillende slagersformules en leveranciers. De opleiding is toegankelijk voor iedereen, maar slagers die zich willen omscholen tot foodprofessional krijgen korting op hun opleiding.
Kijk voor meer informatie op www.ondernemersacademiefood.nl 

In de eerstvolgende uitgave van meat&co, die medio september verschijnt, vindt u een uitgebreid interview met Astrid van Hest.