×

Empack 2022: als vanouds, maar op een nieuwe locatie

Vrijdag 01 april 2022
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Empack, de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux, komt van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 april 2022 op een nieuwe locatie samen in Evenementenhal Gorinchem. Empack is de beurs voor nieuwe producten, diensten en oplossingen in de verpakkingswereld. Er wordt met veel nieuwe energie uitgekeken naar de driedaagse reünie van de verpakkingsindustrie.
 
In 2022 biedt Empack weer mogelijkheden voor kennisoverdracht en netwerken. Het aantrekkelijke ondersteunende programma met kennissessies, brand cases en workshops zorgen voor een vernieuwend evenement op een nieuwe locatie. “Elk voorjaar is het een must voor verpakkingsprofessionals om elkaar te ontmoeten, om het netwerk te versterken, kennis op te halen zodat een machine nog sneller, efficiënter of duurzamer kan verpakken”, laat beursorganisator Easyfairs weten.
 
Netwerk Café: creatieve hotspot
Empack verwelkomt alle bezoekers in het nieuwe Netwerk Café: een creatieve en innovatieve hotspot waar de mogelijkheid is om ‘thuis’ te werken én te netwerken. Het Netwerk Café vormt daarmee de centrale ontmoetingsplek waar de samenwerking tussen key-spelers binnen de verpakkingsindustrie samenkomen.
 
De komende editie van Empack 2022 staat gepland op 5, 6 en 7 april 2022 in Evenementenhal Gorinchem.