×

Veepro Holland 'gaat méér en gerichter communiceren'

Maandag 28 juni 2021
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Met de lancering van de nieuwe website (www.veeproholland.com) heeft Veepro Holland de eerste stap gezet in meer én gerichter communiceren. De website die afgelopen week is gelanceerd is vooral gericht op het bijpraten van bestaande en potentiële klanten in het buitenland.

Op deze website worden bezoekers in het Engels aangesproken. Binnenkort volgt ook een informatieve website voor maatschappelijke en politieke organisaties in Nederland, in het Nederlands dus, geeft veterinair directeur Lianne van Dongen aan. "We merken dat het steeds belangrijker is om te vertellen wat we doen, waarom we het doen én hoe we dat doen."

Kennisoverdracht en dus communicatie
Het takenpakket van Veepro Holland blijft groeien. Naast het organiseren van export-certificaten en het blijven lobbyen voor de afzet van vee neemt kennisoverdracht en dus communicatie een steeds belangrijkere rol in. Van Dongen: "De meerwaarde van de Nederlandse sector is wereldwijd enorm. Vee, kennis, know-how; we zijn voor veel landen een voorbeeld. Door meer te communiceren deelt Veepro Holland de kennis. En dat geldt in meerdere mate ook voor de 'interne communicatie'. Met de export van vee helpen we andere landen verder. Het blijkt dat we wel moeten blijven vertellen dat we goed op ons waardevolle vee passen, ook tijdens transport en op hun nieuwe bestemming."