×

Cretel by ATS en Jansen Techniek verlengen partnerschip

Maandag 30 augustus 2021
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Jansen Techniek, de Nederlandse machinebouwer voor de vleesverwerkende- en voedingsmiddelenindustrie, zet haar samenwerking met Cretel by ATS verder via een officiële distributieovereenkomst. Hiermee wordt een volgende stap gezet in de jarenlange partnership tussen beide bedrijven. Ter aanvulling op haar eigen gamma verzorgt Jansen Techniek de verdeling en het onderhoud van de Cretel pel- en wasmachines voor de Nederlandse markt.
 
Jansen Techniek specialiseert zich al meer dan 20 jaar in de machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Dagelijks gaat het team op zoek naar oplossingen om de productieprocessen van hun klanten te optimaliseren. In Cretel by ATS vond de Nederlandse machinebouwer een gelijkgestemde partner. Al sinds 2017 treedt Jansen Techniek op als verdeler van de Cretel onthuid- en ontzwoerdmachines, industriële krattenwas- en droogsystemen. Daarnaast staan zij ook in voor het regulier onderhoud en reparaties.
 
Focus op klant, kwaliteit en functionaliteit
Beide partijen versterken elkaar in hun klantgerichte aanpak en focus op kwaliteit en functionaliteit. Guy Persyn, Division Manager Mechatronics bij Cretel by ATS, is dan ook tevreden met de verlenging van het partnership: “Jansen Techniek is een zeer geëngageerde verdeler die gelooft in ons merk en onze producten. Dat zij zelf ook de kennis van het machinebouwen in huis hebben, zorgt ervoor dat onze klanten genieten van extra ondersteuning bij het vinden van een oplossing op maat.”

Jannes Jansen, Algemeen Directeur van Jansen Techniek, vult aan: “Als bedrijf gaan wij prat op producten en specialistische machines van een uitmuntende kwaliteit. Diezelfde insteek vinden we terug bij Cretel by ATS. Dankzij hun aanvulling op ons eigen aanbod zijn wij in staat onze klanten enkel het allerbeste te bieden.”