×

Online event Flanders' FOOD over 'vers tot aan de deur'

Dinsdag 01 juni 2021
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Flanders' FOOD houdt op donderdag 3 juni het gratis online event 'Fresh & Cool Delivery'. Over het verkennen van de mogelijkheden van e-commerce van verse, gekoelde voedingsproducten: hoe pakken we dit logistiek aan met oog voor voedselveiligheid, duurzaamheid en economische haalbaarheid?
 
Dat e-commerce dankzij Covid-19 een flinke boost heeft gekregen, daar twijfelt niemand aan. En het effect lijkt ook te blijven aanhouden. Maar voor voeding, en vooral verse voeding blijft het wel een beetje tricky, met die voedselveiligheid en zo. Hoe kunnen voedingsbedrijven dat nu aanpakken? In het project Cool & Fresh Delivery proberen we op deze vragen en uitdagingen een antwoord te bieden. Het is een collectief onderzoeks-, ontwikkelings- en disseminatieproject en een intercluster tussen VIL en Flanders’ FOOD met als doel het verkennen van de mogelijkheden van e-commerce van verse gekoelde voedingsproducten, en hoe dit logistiek het best aangepakt wordt met oog op voedselveiligheid, duurzaamheid en betaalbaarheid.

Kick-off 
De (gratis) online open kick-off 'Cool & Fresh Delivery' vindt plaats op donderdag 3 juni, om 9.00 uur, waar kort de partners en het project worden voorgesteld.

Klik HIER voor meer informatie.