×

Nieuws

Vegan is hot én nodig. Tijd dus voor een vegarevolutie. Althans, dat vindt ProVeg Nederland. De non-profitorganisatie houdt op zaterdag 9 en zondag 10 maart, het weekend voor de Nationale …

IFFA, hét topevenement van de vleesindustrie, opent haar deuren van 4 tot en met 9 mei 2019 in Frankfurt am Main. Nieuwe beurshal, geoptimaliseerd terreinconcept, groter expositieoppervlak en …

Koepelorganisatie Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) wil dat meer transparantie wordt betracht in de manier waarop consumenten worden geïnformeerd over de manier waarop vlees (halal) is …

Petit Forestier Groep heeft per 30 januari Reftrade, één van de martkleiders op het gebied van de verhuur van koel-/vriescontainers en semi-permanente verplaatsbare koel/ …

Voor de cao Slagersbedrijf hebben de werkgevers na uitgebreide cao-onderhandelingen een eindvoorstel neergelegd. De geboden loonsverhoging komt op 2,5%. Bijzonder is dat er een cao-artikel komt om …

Ruim tweehonderd studenten van de HAS Hogeschool presenteerden deze week hun innovatieve oplossingen voor ‘Today’s Food Challenges’ tijdens de jaarlijkse HAS Food Experience in Den …

Riskplaza start met een proef waarbij het mogelijk wordt dat het certificaat ook voor een deel van het assortiment kan gelden. Dit zou vleesverwerkers en andere voedselverwerkende bedrijven de …

Ruim 72.000 ondernemers die zakendoen met het Verenigd Koninkrijk hebben afgelopen vrijdag een brief ontvangen van de Nederlandse Douane, waaronder ook ondernemers in de vleesverwerkende industrie. …

De 23 grote vleesslachthuizen in Nederland, goed voor 90 procent van de slacht in ons land, leven de regels voor dierenwelzijn en voedselveiligheid over het algemeen goed na. Op het gebied van …

Het Vers Inspiratie Platform (VIP) beleeft op maandag 1 en dinsdag 2 april haar eerste lustrum. Voor deze jubileumeditie kiest organisator Versplatform voor een grotere opzet dan in voorgaande jaren. …