×

Directe sales en servicedienst Bettcher in Nederland

Thursday April 15, 2021
Back to overview
Share this article
Bettcher GmbH heeft een directe verkoop- en servicedienst opgericht voor Nederlandse klanten in de vleesverwerkende industrie. De exclusieve, nieuwe directe verkoopstructuur is thans beschikbaar en vervangt daarmee de verkoop via distributie door derden. “Door de directe verkoop van gereedschap en onderdelen, evenals directe service in de fabriek, zullen onze klanten een nog hoger niveau van professionele ondersteuning op maat ontvangen”, stelt directeur René Hansen van Bettcher.
 
Klanten in Nederland zullen ook een snelle en gemakkelijke directe toegang hebben tot gereedschap en onderdelen van Bettcher, die in de Europese vestigingen van Bettcher in Zwitserland zijn opgeslagen. “De vleesindustrie in Nederland is al vele jaren bijzonder belangrijk voor Bettcher en blijft groeien. Voortaan kunnen onze klanten daar vertrouwen op een uitstekende service met snelle responstijden”, vervolgt Hansen. Binnen Bettcher is Herald Siemerink de Nederlandse Senior Customer Advisor. In België wordt gewerkt met een distributeur, Dirk Verslype: www.dvtrade.be.
 
Efficiënt vleessnijden
Tot de innovatieve producten van het bedrijf behoort onder meer de Quantum Flex® Trimmer, een lichtere en snellere tool voor verbeterde snij-efficiëntie en dus een hogere vleesopbrengst. Het gereedschap is compatibel met het volledige motoraanbod van Bettcher.