×

Flanders' FOOD houdt webinar 'Hello future? How can I help?'

Friday February 12, 2021
Back to overview
Share this article
Flanders’ FOOD, de speerpuntcluster voor de agrovoedingsindustrie, en EROV, ondernemersplatform van Oost-Vlaanderen, slaan de handen in elkaar om kmo’s in de voedingssector te begeleiden en future-proof te maken. Op dinsdag 9 maart houden zij het webinar 'Hello future? How can I help?'

Welke trends leven bij de consumenten? Hoe komen deze tot stand? En wat is het antwoord op deze steeds veranderende vraag? Zie je soms het bos door de bomen niet meer? In de ‘first steps’-webinar geeft Charlotte Boone van Flanders’ FOOD concrete voorbeelden rond groeien door innovatie, en dat op niveau van het product, het proces en je business. Daarna toont Peter De Pauw van Strategies & Leaders aan hoe je zelf op deze trends kan inspelen vanuit je bussinessmodel. "Kortom: een niet te missen webinar voor voedingsproducenten die zich graag willen voorbereiden op deze steeds veranderende wereld", aldus Flanders' FOOD.

Meer informatie en inschrijven
Het webinar 'Hello future? How can I help?' gaat door op dinsdag 9 maart van 14.00 tot 15.30 uur. Inschrijven is gratis. Klik HIER voor meer informatie.