×

Empack vindt nu plaats op 8 en 9 september 2021

Wednesday February 10, 2021
Back to overview
Share this article
De komende fysieke editie van de verpakkingsbeurs Empack is verplaatst naar woensdag 8 en donderdag 9 september 2021. De locatie blijft, zoals ook dit voorjaar het geval zou zijn geweest, de Brabanthallen in Den Bosch. Het besluit is door beursorganisator Easyfairs in samenspraak met de exposanten genomen. “Vanwege de grote onzekerheid over het doorgaan, hebben we een inventarisatie gedaan. Hieruit bleek dat een overgroot deel van de exposanten de beurs wilde verplaatsen naar het najaar”, stelt Rowdy van den Nieuwenhuizen namens Empack.
 
“Wij verwachten dat de maatregelen die gericht zijn op zo min mogelijk persoonlijke contacten en reisbewegingen voorlopig nog van kracht zullen blijven. Hierdoor veranderde ook het sentiment onder de exposanten en dat begrijpen wij als geen ander. Vandaar dat wij gezamenlijk besloten hebben om Empack uit te stellen naar september.”
 
Empack 3.0
De laatste Empack editie vond plaats in 2019, toen ook de Brabanthallen het decor waren van een succesvolle editie. Met het wegvallen van de fysieke editie van Empack in 2020 en de editie in maart 2021, is het verlangen naar het samenkomen en kennisdeling alleen maar gegroeid, weet Van den Nieuwenhuizen. “We kijken enorm uit naar het weer kunnen faciliteren van een ontmoetingsplek waar zaken doen centraal staat, maar waar ook kennis opgedaan kan worden tijdens een vernieuwde Empack 3.0-editie. Aankomende maanden zullen we ons focussen op het digitale kennisplatform. Onze bezoekers gebruiken naast de fysieke editie van Empack, namelijk het gehele jaar door ons online platform om verpakkingsoplossingen te vinden voor uitdagingen waar zij dagelijks mee te maken hebben.”
 
De eerstvolgende editie van Empack, die jaarlijks meer dan 300 exposanten kent en 9.000 bezoekers verwelkomt, vindt plaats op 8 en 9 september 2021 in Den Bosch.