Webinar over nieuwste plantaardig eiwit-ingrediënten
Tuesday April 14, 2020
De webinar zal een combinatie zijn van het delen van inzichten en het leggen van nieuwe contacten rondom het onderwerp ‘de nieuwste plantaardige eiwit=ingrediënten’. "Plenair, maar ook tijdens de verschillende pitches, praten wij u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen deze branche. In de virtuele rondetafel-omgeving, heeft u de mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden, zowel met de innovatieve pitch bedrijven als de andere deelnemers", aldus de organisatoren.
Programma (tijden in CET)
15.00-15.15 uur: Welkom
15.15-15.30 uur: Ontwikkelingen op gebied van plantaardige eiwitten door Jeroen Willemsen, TPC;
15.30-16.20 uur: Ingrediënt pitches (ieder 5 min):
1. Veldboon en applicatie, Multiflour
2. Introductie tot de ingrediënten van Cosun, Cosun
3. Moringa, Anu Life
4. Schimmels, Mycorena
5. Algen, Spira Inc
16.20-16.50 uur: Digitaal netwerken: verschillende rondetafels
16.50-17.00 uur: Einde webinar
Voor wie?
Het webinar is met name bestemd voor:
- Bedrijven en experts geïnteresseerd in de nieuwste plantaardige proteïne-ingrediënten
- (In)kopers en leveranciers
- Personen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp en in contact willen komen met andere belanghebbenden
Leden van TPC kunnen gratis deelnemen aan het webinar. Klik hier om te registreren. Niet-TPC-leden kunnen zich registeren via deze link (ticketprijs 50 euro). Opname van het webinar wordt nadien gedeeld met alle Foodvalley TPC-leden en deelnemers aan het webinar.
Taal
De voertaal gedurende het webinar is Engels.