×

Webinar over nieuwste plantaardig eiwit-ingrediënten

Tuesday April 14, 2020
Back to overview
Share this article
Foodvalley The Protein Cluster (TPC) houdt op woensdag 22 april van 15.00 tot 17.00 uur in samenwerking met The Protein Directory (een online platform van bijna 300 start-ups in alternatieve eiwitten) een webinar over de nieuwste plantaardige eiwit ingrediënten.
 
De webinar zal een combinatie zijn van het delen van inzichten en het leggen van nieuwe contacten rondom het onderwerp ‘de nieuwste plantaardige eiwit=ingrediënten’. "Plenair, maar ook tijdens de verschillende pitches, praten wij u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen deze branche. In de virtuele rondetafel-omgeving, heeft u de mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden, zowel met de innovatieve pitch bedrijven als de andere deelnemers", aldus de organisatoren.
 
Programma (tijden in CET)
15.00-15.15 uur:     Welkom
15.15-15.30 uur:     Ontwikkelingen op gebied van plantaardige eiwitten door Jeroen Willemsen, TPC;
15.30-16.20 uur:      Ingrediënt pitches (ieder 5 min):
1. Veldboon en applicatie, Multiflour
2. Introductie tot de ingrediënten van Cosun, Cosun
3. Moringa, Anu Life
4. Schimmels, Mycorena
5. Algen, Spira Inc
16.20-16.50 uur:     Digitaal netwerken: verschillende rondetafels
16.50-17.00 uur:    Einde webinar
 
Voor wie?
Het webinar is met name bestemd voor:
  • Bedrijven en experts geïnteresseerd in de nieuwste plantaardige proteïne-ingrediënten
  • (In)kopers en leveranciers
  • Personen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp en in contact willen komen met andere belanghebbenden
Registratie
Leden van TPC kunnen gratis deelnemen aan het webinar. Klik hier om te registreren. Niet-TPC-leden kunnen zich registeren via deze link (ticketprijs 50 euro). Opname van het webinar wordt nadien gedeeld met alle Foodvalley TPC-leden en deelnemers aan het webinar.
 
Taal
De voertaal gedurende het webinar is Engels.