×

Vakbeurs Meat Attraction: 8 tot en met 10 maart in Madrid

Tuesday January 18, 2022
Back to overview
Share this article
Food en eten zijn sociaal-culturele activiteiten en steeds meer gekoppeld aan menselijke emoties en aantrekkingskracht. Dit heeft de vleessector geleid naar nieuwe trends in promotie, consumptie en ervaringen. Om concurrerend te blijven in de vleessector, is het belangrijk om de nieuwe opkomende kansen te benutten. Meat Attraction 2022 in Madrid biedt zodoende een zakelijk platform voor alle bedrijven die actief zijn in de internationale vleesindustrie.
 
De vakbeurs Meat Attraction, van 8 tot en met 10 maart georganiseerd door IFEMA en ANICE, is uitgegroeid tot een toonaangevende beurs vol kennis over nieuwe opkomende kansen en marketingtrends, innovaties, zakelijke kansen, trainingen en interacties. Marketing, innovatie, kwaliteit en kennis zijn de uitgangspunten van Meat Attraction. Met als doel de internationale commerciële activiteit van de sector te stimuleren en de zichtbaarheid ervan te bevorderen, samen met kennis, training en interactie tussen professionals uit de hele vleesindustrie.
 
Digitaal en face-to-face
Naast het face-to-face evenement wordt Meat Attraction LIVEConnect het nieuwe internationale digitale netwerkplatform – een opstap naar het persoonlijke evenement in maart 2022. Onder de exposanten en bezoekers bevinden zich vele internationale professionals in de vleesindustrie.  Lees meer over de Meat Attraction 2022 op de website MEAT ATTRACTION 2022 | International Meat Fair (ifema.es)