×

News

Fedde Strik, Monique Witteveen en Jos Pinckaers, (deeltijd)studenten van de cursus Vleestechnologie en Alternatieve Eiwitten, ontvingen afgelopen week tijdens de HAS Food Experience 2023 de Meat& …

Verbufa en Moulin-Debaillie (de agent van Verbufa voor België en Luxemburg) vormen samen een van de grootste leveranciers van machines en lijnoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie binnen …

Dutch Spices, een merk van de EPOS Food Family, is compleet vernieuwd. De smaakmakers krijgen een onderscheidend nieuw uiterlijk dat aansluit op de unieke waarden van het merk.   Dutch Spices …

Door de alsmaar veranderende arbeidsmarkt en ontwikkelingen binnen het werkveld wordt er van werkgevers en professionals verwacht dat ze continu meebewegen. Daardoor ontstaat behoefte aan scholing, …

De VanDrie Group en Exportslachterij J. Gosschalk en Zn. B.V. hebben vandaag bekend gemaakt een intentieverklaring te hebben ondertekend waarbij de VanDrie Group een meerderheidsbelang in Gosschalk …

Hoofdthema van de volgende Anuga FoodTec, die van 19 tot en met 22 maart 2024 plaatsvindt in Köln Messe, is ‘Responsibility’. De leveranciers van de voedingsmiddelen- en …

De projectgroep Agrifood Cyberweerbaarheid, een initiatief van Vion Food Group, ForFarmers, De Heus, Eurofins Agro, Nutreco en Royal Friesland Campina met ondersteuning van AgroConnect en het Digital …

Afgelopen vrijdag hield LETS bv een open dag in het nieuwe pand in Dronten. Het bedrijf, dat in de afgelopen veertig jaar is uitgegroeid tot specialist op het gebied van reinigingstechniek voor de …

Tijdens de internationale Grüne Woche in Berlijn hebben de Nederlandse Dierenbescherming, Deloitte, Eyes on Animals en Vion afgelopen week een monitoringstool met slimme cameratechniek …

Kikkererwten, soja, insecten, algen en zelfs bacteriën en schimmels zijn enkele van de vele eiwitbronnen die in de toekomst een grotere rol zullen spelen binnen een gevarieerd voedingspatroon. Om …