×

News

Kipster brengt samen met Lidl Nederland gehaktballen op de markt die zijn gemaakt van legkippen en hun broertjes, de zogenaamde leghaantjes. Deze gehaktballen zijn vanaf 31 oktober verkrijgbaar in …

CEO Ronald Lotgerink van Vion heeft eerder dit jaar aangekondigd vleesvervangers te gaan introduceren als onderdeel van de bedrijfsstrategie om voedselketens te bouwen die aansluiten bij de marktvraag …

Per 1 september is Jacques de Lange als Meat-technologist/Consultant in dienst getreden bij Crest*Cool Concepts, onderdeel van de RBK Group. De Lange (foto) heeft na zijn SVO-opleiding, de …

Op het gebied van slicing en snijden biedt het Italiaanse kwaliteitsmerk Grasselli, één van de merken die binnen de Benelux exclusief worden geleverd door INFOOD Industrial Food …

De onderhandelingen voor een nieuwe cao voor de vleesindustrie zijn moeizaam gestart. De vleesbedrijven maken enorme winsten, maar weigeren goede lonen te geven aan hun werknemers. Ook gedragen ze …

De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) houdt op woensdag 13 november in Den Haag weer een Meat Café. Thema is ditmaal 'De rol van vlees in een gezond en duurzaam dieet'. De …

DCA-Markets, onderdeel van DCA Groep, is medio oktober begonnen met de wekelijkse DCA-notering prijsmutaties varkensvleesonderdelen©. Dit zijn de gemiddelde slachterij/grossier-prijsmutaties voor …

Op donderdag 14 november wordt het jaarlijkse seminar van Meattech Technologisch Platform gehouden in Doorwerth. Na de thema’s plantaardige eiwitten en vleeseiwitten kiest Meattech ditmaal voor …

Ga er maar aanstaan; ondanks alle pogingen de vleesconsumptie terug te dringen gaat het omgekeerde gebeuren. Het is meer dan natte vingerwerk, en als de huidige trends zich voortzetten zal de mondiale …

Op maandag 4 en dinsdag 5 november 2019 wordt de volgende editie van de VAS georganiseerd, maar dan wel op een andere locatie. Niet Amsterdam, maar Nieuwegein zal de plaats van handeling zijn voor de …