×

Noble breidt uit in Europa met levering bizonvlees

Thursday September 19, 2019
Back to overview
Share this article
Noble Premium Bison, gevestigd in Calgary, Canada, breidt uit in Europa. Noble distribueert sinds 2016 via haar Europese vestiging in Nederland bizonvlees van topkwaliteit aan kritische klanten in de Europese markt.
 
De bizons van Noble worden gefokt op natuurlijke graslanden in Canada en afgemest met graan, zonder gebruik te maken van groeistimulerende middelen, om te garanderen dat we altijd dezelfde hoge kwaliteit leveren. Ons motto is: Kijk verder dan rundvlees - ga voor bizon.
Noble verkoopt zijn producten aan distributeurs in heel West-Europa en Zwitserland. Noble breidt zijn activiteiten uit en werkt samen met restaurantketens en koks.
 
Hoogwaardig product
Bizonvlees is een hoogwaardig product. Als dierlijk eiwit heeft het meer te bieden dan rundvlees: meer smaak, meer ijzer en het bevat meer vitaminen, mineralen en omega-3-vetzuren. Bizonvlees past binnen een dieet voor een gezond hart, doordat het 30% minder vet dan rundvlees, minder calorieën en minder cholesterol bevat dan andere dierlijke eiwitten.
Noble Premium Bison biedt een verscheidenheid aan stukken vlees die zijn te zien op de website. Deze is in verschillende talen beschikbaar zodat al onze (potentiële) klanten de informatie die ze zoeken in hun eigen taal kunnen vinden. Het bedrijf is tijdens de Anuga in Keulen van 5 tot 9 oktober te vinden in hal 6, stand A-008.