×

Nieuwe software Witt maakt databeheer gemakkelijker

Thursday October 22, 2020
Back to overview
Share this article
De nieuwe OBCC-software van Witt maakt het leven van kwaliteitsmanagers in de voedingssector gemakkelijker. Met een moderne interface maakt de Windows-toepassing professioneel databeheer mogelijk; duidelijk gestructureerd en intuïtief te gebruiken, van snelle data-analyse tot volledige digitale archivering. Klanten kunnen een gratis 30-dagen proefversie downloaden. Witt wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Handelsonderneming PD.
 
OBCC is de ideale aanvulling op een Witt-gasanalysator van de OXYBABY® 6.0- en PA-serie. De kern van de applicatie is het overzichtelijke dashboard, waarop alle gegevens worden weergegeven. In één oogopslag kan de kwaliteitsinspecteur de meetgegevens en stamgegevens van de aangesloten analyzer vastleggen.
 
Grafische analyse tool en digitale archivering
De grafische weergave van de meet data maakt een eenvoudige en snelle gegevensanalyse mogelijk. Verschillende filteropties, bijvoorbeeld op datum, product of lijn, helpen om de meetresultaten te evalueren en om opvallende kenmerken te identificeren. Op deze manier wordt het werk efficiënt uitgevoerd.
 
OBCC biedt ook verschillende exporteer mogelijkheden. Naast het csv-formaat, bijvoorbeeld voor verdere verwerking in MS Excel, kunnen met één klik PDF-rapporten worden gemaakt. Uiteraard op basis van de individuele filterinstellingen en inclusief de grafische weergave. De gebruiker krijgt dus de juiste, volledig digitale documentatie van zijn kwaliteitscontrole. Dit is vooral waardevol in de communicatie met klanten en in het kader van certificeringsaudits.
 
Cross-device stamgegevensbeheer
Een ander voordeel van OBCC is het eenvoudige en duidelijke stamgegevensbeheer. Producten, gebruikers en lijnen kunnen direct in de interface worden aangemaakt en automatisch worden overgebracht naar het aangesloten apparaat. Aangemaakte stamgegevens kunnen met een druk op de knop worden geëxporteerd. Natuurlijk kunnen ook reeds bestaande lijsten worden geïmporteerd. Zo is een apparaat-breed stamgegevensbeheer met overdracht van gegevens naar meerdere apparaten zonder problemen mogelijk - een aanzienlijke tijdbesparing en een goede data traceerbaarheid in het kader van uw kwaliteitssysteem.
 
Gratis proefversie
OBCC kan worden gebruikt met de Witt-devices OXYBABY® 6.0, OXYBABY® Med en PA 7.0. De gegevensoverdracht gebeurt via USB. Elk aantal Witt-apparaten kan worden beheerd met één licentie. Een gratis 30-dagen proefversie is te downloaden op www.wittgas.com/nl.