×

VSS Meat per 23 november op nieuwe locatie in 't Harde

Monday November 23, 2020
Back to overview
Share this article
Reijer Evers en Gerwin Hazeleger van VSS MEAT begonnen bijna 23 jaar geleden als dorpsslager in Elspeet (Vijf Sterren Slagerij) en zijn inmiddels uitgegroeid tot vleesgroothandel annex leverancier en daardoor behoorlijk uit hun jas gegroeid. Na een flinke verbouwing zijn zij per 23 november gevestigd in hun nieuwe pand aan de Spoorstraat 35 in ’t Harde.
 
De perfecte ligging langs de A28 maakt dat VSS Meat zijn klanten nog beter kan bedienen. De locatie is compleet vernieuwd en voldoet aan de eisen des tijd. Als ambachtelijke groothandel houden zij zich bezig met het beleveren van vlees aan horeca en instellingen, slagerijen, supermarkten en maaltijdbereiders. Daarnaast verzorgen zij ook barbecues voor bedrijven en particulieren. Ook zien zij een groei in de online bestelservice via hun website.
Gerwin Hazeleger: “Als vleesleverancier streven wij ernaar om een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment vlees te leveren en zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de individuele afnemers. Zodoende proberen wij voor elke formule het juiste stukje vlees te verzorgen. Verder verlenen wij een uitstekende service met als uiteindelijke doel om een perfecte win/win-situatie te creëren. Immers; kwaliteit duurt het langst!’
 
Specialiteiten
Eén van de specialiteiten van VSS MEAT is het Buytengewoon Veluws lamsvlees en geitenvlees, via het nieuwe merk VillaCapra (www.villacapra.com). Als zelfslachtende slagers kiezen zij zelf hun dieren uit bij lokale leveranciers om de kwaliteit te waarborgen. Reijer Evers besluit: “Eten verbindt en vlees is een belangrijk onderdeel van de maaltijd daarom proberen wij altijd het beste te leveren.”