×

Weber en DERO GROEP slaan handen ineen

Tuesday January 23, 2024
Back to overview
Share this article
Om klanten over de hele wereld nog meer oplossingen te kunnen bieden, is Weber Food Technology een strategische samenwerking met de DERO GROEP aangegaan. Naast de technische oplossingen combineert deze samenwerking de uitgebreide ervaring en de vakkennis van beide bedrijven ten voordelen van klanten in de levensmiddelenindustrie.

DERO GROEP is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in uiteenlopende competenties, waaronder robotica, kaasproductiesystemen, convenience machines en end of line-machines. Met name op het gebied van geautomatiseerde kaasverwerking staat de DERO GROEP bijzonder goed bekend en biedt zowel individuele oplossingen als geïntegreerde systemen voor productie installaties. Deze expertise vormt een perfecte uitbreiding op het complete aanbod van lijnoplossingen van Weber, dat sinds jaar en dag staat voor innovatie en kwaliteit in de voedselverwerking. "Onze klanten zullen aanzienlijk profiteren van deze samenwerking , omdat we hen in de toekomst nog uitgebreidere oplossingen kunnen bieden voor het verwerken en verpakking van hun producten. Binnen de samenwerking zullen DERO GROEP en Weber samen OEM producten ontwikkelen voor het hanteren, uitpakken en de deling van producten voor Weber ", aldus Jörg Schmeiser, Chief Business Development & Innovation Officer bij Weber.

Vruchtbare partnerschap
Dat deze partnerschap vruchtbaar zal zijn, bewijzen talloze succesvolle klantprojecten die Weber en DERO GROEP in het verleden al samen hebben gerealiseerd. Vooral de passie om altijd de beste oplossing voor klanten te vinden is een drijfveer die de beide familiebedrijven verenigt en waar voedsleverwerkende bedrijven wereldwijd in de toekomst van zullen profiteren. "In een wereld waarin hulpbronnen met de dag schaarser worden, is het niet alleen voor beide bedrijven nuttig, maar vooral voor onze klanten zinvol dat we onze krachten bundelen. Deze samenwerking heeft een meerwaarde en zal innovatieve oplossingen bieden om in te spelen op de veranderende behoeften van onze gezamenlijke klanten", drukt Richard Bouma, Managing Director van DERO Joure, het kernachtig uit.