×

Ruys Vloeren biedt ideale combi voor vloerrenovatie

Thursday April 25, 2019
Back to overview
Share this article
Interne renovaties komen steeds vaker voor en het begrip ‘tijd is geld’ is daarmee het belangrijkste aspect. Operationele processen dienen binnen een kort tijdsbestek weer hervat te worden zonder dat dit ten koste gaat van functionaliteit van de ruimte(s). Door de ruimtelijke vochthuishouding zijn optimale omstandigheden voor een vloerrenovatie moeilijker te realiseren. Met de Margia-Crete vloer heeft Ruys Vloeren een uitstekend product ontwikkeld dat vochtongevoelig is en dus een ideale vloer voor vloerrenovatie.
 
De Margia-Crete vloer is een combinatie van de exclusieve Margia-Graniet dekvloer – ook wel bekend als de Ruys-vloer - en een polyurethaan, cementgebonden vloer. De kwalitatief hoogwaardige Margia-Graniet dekvloer is een begrip binnen de vleesindustrie en staat bekend om de hoge mate van antislip en slijtvast- en de mechanische belastbaarheid. De Margia-Crete renovatievloer bevat ook deze kwaliteiten, maar wordt echter met een fijner formaat granietkorrel ingestrooid. Met een polyurethaan-cement vloer als basis is deze renovatievloer thermisch- en chemisch resistent en snel in gebruik te nemen. De korte uithardingstijd van 24 tot 48 uur maakt deze vloer een perfecte oplossing voor vloerrenovaties.
 
Presentatie op IFFA
Ruys Vloeren presenteert tijdens IFFA de Margia-Crete renovatievloer op haar stand (F18) in hal 9.1. Marketingmedewerker Femy de Wilde van Ruys Vloer vertelt: “Wij staan u graag te woord om u te informeren over onze diverse dekvloeren die aansluiten op uw werkzaamheden binnen de vleesverwerkende industrie. Wees welkom, ervaar de unieke Ruys-vloer en laat u voorzien van een vloeradvies op maat.”