×

News

Hoe kunnen we arbeid in de vleessector verduurzamen? Dat is het thema van het jaarlijkse COV Meatcafé, dat op donderdag 9 december wordt gehouden in Den Haag. In verband me corona kiest de …

Met veel bombarie presenteerde de Europese Commissie (EC) in 2019 de zogeheten ‘Green Deal’. De prijs van een emissievrij Europa mag van de heren en dames politici in Brussel hoog oplopen …

Mikrocentrum en EVMI hebben in samenspraak met samenwerkingspartners en de 100 exposanten besloten de vakbeurs Food Technology, welke gepland stond op 1 en 2 december 2021, te verplaatsen naar 13 en …

Al sinds 1963 levert Sismatec machines van A-merken voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van vlees en voedsel. Eenvoudige bediening, veilig werken, en …

Solina, een toonaangevende Europese producent van oplossingen voor hartige ingrediënten voor de vlees- en voedingsindustrie, heeft het Amerikaanse bedrijf Asenzya® Inc. overgenomen. Het …

‘Het zijn niet alleen de grote dingen die tellen, ook kleine acties maken het verschil.’ Weber Maschinenbau handelt volgens dit credo. Het Duitse bedrijf wil verder verduurzamen en heeft …

Tijdens de Process Expo 2021 in het McCormick Place in Chicago is de KSL-DV Slicer van Grasselli in de prijzen gevallen. De slicer won een Innovation Showcase Award, de prijs voor innovatieve machines …

De veelogistieke sector luidt de noodklok over de stapeling van boetes. De menselijke maat is volledig verdwenen. De uitwerking van de huidige boetestructuur is onrechtvaardig en kost de eerste …

De markt voor plantaardig en kweekvlees is booming. Om technologische vooruitgang en uitwisseling tussen de vlees- en alternatieve eiwitindustrie te bevorderen, gaan het Good Food Institute Europe en …

Vaessen-Schoemaker - deze maand 75 jaar - heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, organisch en middels een aantal overnames. Om de verdere internationale strategie te ondersteunen en …