News
Kip in Nederland houdt op dinsdag 10 november vanaf 15.00 uur een interessant webinar over de pluimveesector. Verschillende experts komen aan het woord over onderwerpen zoals duurzaamheid en …
Ed van Veen is onlangs toegevoegd tot het personeelsteam van ULMA Packaging. De 48-jarige Haarlemmer gaat bij het bedrijf aan de slag als Sales Engineer. "Omdat het ULMA-team in Nederland de …
Het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten (ABA) heeft een advies uitgebracht over de inzet van arbeidsmigranten in Nederland en de situatie waarin zij hier werken en wonen. De problematiek rond …
Hygiënische omstandigheden zijn noodzakelijk in de voedingsmiddelenindustrie en worden steeds belangrijker. De opkomst van het coronavirus heeft het onderwerp hygiëne in een nieuw daglicht …
Het seminar 'Duurzame eiwitten: feiten en fabels' dat Meattech Technologisch Platform zou houden op 12 november is verzet naar maart 2021. Reden is de coronacrisis. Een exacte datum en …
Is wat ik nu eet of drink wel écht, volledig plantaardig? Dat vragen vegetariërs en veganisten zich dagelijks af, omdat de herkomst van ingrediënten lang niet altijd meteen duidelijk …
Na stemming in het Europees Parlement bleek het merendeel van de Europarlementariërs afgelopen vrijdag tégen een verbod op vleesnamen voor vegetarische producten. De Vegetarische Slager, …
In eigen land is Cretel NV al decennialang een begrip op het gebied van onthuid- en ontzwoerdmachines voor de vis- en vleesverwerkende industrie en slagersbranche. Die bekende naam en bijbehorende …
De nieuwe OBCC-software van Witt maakt het leven van kwaliteitsmanagers in de voedingssector gemakkelijker. Met een moderne interface maakt de Windows-toepassing professioneel databeheer mogelijk; …
HAS Hogeschool organiseert regelmatig cursussen die aansluiten op de belevingswereld en werkomgeving van professionals binnen de vleesindustrie of slagersbranche. Zo start de HAS op 8 februari 2021 …