News
Dinsdag 10 december besluiten de leden van FNV Voedingsindustrie of ze acties gaan voeren bij vleesverwerker Offerman Terbeke in Aalsmeer. Na het sluiten van de vleesfabriek vanwege de …
Vion heeft bekend gemaakt de productielocatie van varkens en runderen in het Duitse Altenburg verder te specialiseren voor rundvee. De vestiging in de Duitse deelstaat Thüringen zal in het eerste …
De DCA Beursprijs varkens heeft afgelopen vrijdag (15 november) een all-time high bereikt. Met een notering van € 1,84 is een nieuw record gezet. Hiermee is de prijs inclusief btw door de …
Aptean, een wereldwijde leverancier van softwareoplossingen, heeft het Nederlandse Schouw Informatisering, een full-service ERP leverancier voor voedingsmiddelenbedrijven, overgenomen. De acquisitie …
Vion kondigt vandaag de benoeming aan van Philippe Thomas als Chief Operating Officer (COO) Business Unit Retail. Hij leidt de nieuwe Business Unit 'Retail' en wordt lid van het executive …
Ik hoef niet te zeggen van wie de gevleugelde woorden ‘elk nadeel heeft zijn voordeel’ afkomstig is. Deze onnavolgbare logica is de overtreffende trap van disruptie, nu de besmettelijke …
Het ‘vlees van het rood ras van West-Vlaanderen’ heeft sinds 4 november 2019 een Europese erkenning als ‘Beschermde Oorsprongsbenaming’ (BOB) op zak. Na de ‘Vlaams- …
Kipster brengt samen met Lidl Nederland gehaktballen op de markt die zijn gemaakt van legkippen en hun broertjes, de zogenaamde leghaantjes. Deze gehaktballen zijn vanaf 31 oktober verkrijgbaar in …
CEO Ronald Lotgerink van Vion heeft eerder dit jaar aangekondigd vleesvervangers te gaan introduceren als onderdeel van de bedrijfsstrategie om voedselketens te bouwen die aansluiten bij de marktvraag …
Per 1 september is Jacques de Lange als Meat-technologist/Consultant in dienst getreden bij Crest*Cool Concepts, onderdeel van de RBK Group.
De Lange (foto) heeft na zijn SVO-opleiding, de …