×

Treif Divider startUp slicer: flexibel en betrouwbaar

Donderdag 03 februari 2022
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Het Duitse merk Treif biedt met de Divider startUp een instapmodel slicer die ideaal voor gebruik in de slagerij, productie op kleinere schaal of een grootkeuken. Deze kleinste Treif-slicer valt op door zijn mobiliteit en aanpassingsvermogen. Deze slicer is flexibel, ruimtebesparend en betrouwbaar, terwijl het lichte gewicht en de mobiele basis het mogelijk maken om de slicer naar behoefte te verplaatsen en in te stellen.
 
Op deze manier presenteert de Divider startUp zich als een uiterst flexibele slice-oplossing voor het productieproces. Deze compacte slicer levert een perfect snijresultaat voor een grote diversiteit aan producten. Het apparaat biedt een flexibele oplossing voor dagelijks gebruik die snelle opstart, eenvoudig onderhoud en reiniging mogelijk maakt. Via het bedieningspaneel zijn diverse producten zoals vleeswaren en kaas te slicen - met diverse opties voor wat betreft de manier van afleggen.
 
Veel voordelen
Met de Divider startUp kunnen producten worden gesneden op een relatief hoge temperatuur.
Dat bespaart tijd voor koeling en kosten door het energieverbruik te minimaliseren. De voordelen van de Divider startUp zijn een hoge productflexibiliteit (snijden op premium niveau - geen conversie bij het wisselen tussen producten), mobiliteit (simpele installatie dankzij licht gewicht en eenvoudig te verplaatsen) en een hygiënisch ontwerp (minder onderhoud en snel en eenvoudig schoonmaken). De slicer is een allround machine en kan gelijktijdig worden ingezet voor het snijden van verschillende producten - ook van verschillende soorten en dus ideaal voor het verwerken van vegetarische producten.
De slicer dient ook het gemak door gebruiksvriendelijke software met touch display.
 
Bewezen machine
De startUp kent alle voordelen van de bewezen generatie Treif-slicers: nog meer kracht en dynamiek in de aandrijving, nog kortere inactiviteit, maximale procesbetrouwbaarheid, meer capaciteit en meer flexibiliteit voor uiteenlopende processen. “Uiteraard bent u van harte welkom voor een demo in ons nieuwe Experience Center in Almelo”, laat Sismatec weten.